Географска покриеност

Работиме во Србија, Црна Гора, Македонија и Босна и Херцеговина

За нас

Beled Lighting е ексклузивен увозник и дистрибутер на Nowodvorski Lighting за подрачјето на Централниот Балкан. Понудата ги опфаќа следниве групи производи:

- Плафонерки, зидни и подни ламби од стакло;
- Осветлување со модерен дизајн;
- Осветлување со класичен дизајн;
- Осветлување од витражно стакло;
- Disney ламби;
- Осветлување за детска соба;
- Рефлектори, спотови;
- Осветлување за купатило;
- Надворешно осветлување.

Широкиот спектар на сите им овозможува да пронајдат решение кое им одговара, кое ги следи вкусовите и трендовите и кое нуди функционално осветлување.

Nowodvorski Lighting

Nowodvorski Lighting е производител на декоративно осветлување со 20 годишна традицита. Покрај долгата традиција, посебен куриозитет претставува и фактот дека околу 80% од артиклите се произведуваат во Европската унија во согласност со сите потребни стандарди. Постојаните промени на трендовите во дизајнот на ентериерот и определбата на компанијата да одговори на што повеќе барања на купувачите допринесе кон тоа денес во понудата да се наоѓаат преку 2.500 различни модели на светлосни решенија. Дизајнирањето, испитувањето и производството на бројните решенија на компанијата и овозможија да стекне големо искуство коешто осигурува безбедност, атрактивен изглед и одличен квалитет на производот.