Përfshirja gjeografike

Punojmë në Serbi, Maqedoni, Mal të Zi dhe Bosnjë dhe Hercegovinë

Për ne

Beled Lighting është importues dhe distributor ekskluziv Nowodvorski Lighting për rajonin e Ballkanit Qendror. Oferta përfshin këto grupe të prodhimeve:

- Llamba tavani, llamba muri dhe dyshemeje nga qelqi;
- Ndriçim i dizajnit modern;
- Ndriçim me dizajn klasik;
- Ndriçim nga qelqi kurorë;
- Llambat Disney;
- Ndriçim për dhoma të fëmijëve;
- Reflektorë, spote;
- Ndriçim për banjo;
- Ndriçim i jashtëm.

Spektri kaq i gjerë i mundëson të gjithëve të bëjnë zgjidhjen e duhur, si ajo që ka të bëjë me shijen dhe trendet, ashtu edhe ajo që ka të bëjë me funksionalitetin e ndriçimit.

Nowodvorski Lighting

Nowodvorski Lighting është prodhues i ndriçimit dekorues me traditë të gjatë gati 20 vjet. Përveç traditës së gjatë, kuriozitet të veçantë paraqet fakti se rreth 80% të artikujve prodhohen në Bashkimin Evropian në harmoni me të gjitha kërkesat. Ndryshimet e përhershme të trendeve në dizajnin e enterierit dhe orientimi i kompanisë që të përgjigjet në spektrin sa më të gjerë të kërkesave të blerësve i ka kontribuar faktit që sot në ofertë të gjenden mbi 2.500 modele të ndryshme të zgjidhjeve ndriçuese.

Dizajnimi, hulumtimi dhe prodhimi i zgjidhjeve të numërta i ka mundësuar kompanisë që të arrijë përvojë të rëndësishme e cila siguron përvojë, siguri, pamje atraktive dhe kualitet të shkëlqyeshëm të prodhimeve.